Wie ben ik

Mijn naam is Bas Gijsberts, 28 jaar oud en zolang als ik leef woonachtig in Groesbeek. Verloofd met mijn vriendin Rinske, en hebben samen 2 fantastische kids, Loïs en Lux. Sinds ik 16 ben, ben ik fulltime werkzaam in de kappersbranche. Op alle mogelijke fronten, denk aan het behandelen van klanten, Leidinggevende, Barbier specialisatie, Educatie/trainingen geven en Sales voor salons en ondernemers in het kappersvak. Ik ben een gedreven en ondernemende jongeman waarbij humor, gezelligheid en lol in het leven hoog in het vaandel staan.

Ondernemen

Ondernemen is er met de paplepel ingegoten. Mijn vader is al meer dan 30 jaar eigenaar van Gijsberts Rolluiken & Zonwering, en meerdere familie leden hebben een horeca gelegenheid. (Cafe-zaal De Comm & Cafe t Huuske). 5 jaar geleden werd ik helaas geveld door heftige kapperseczemen, waardoor ik dacht het fijne kappersvak te moeten verlaten. Dankbaar, dat ik al heel snel de kans kreeg om aan de slag te gaan als Sales manager en Educator voor een grote landelijke kappersleverancier (Pro-Duo) na 5 jaar, en heel wat hormoonkuren verder, ben ik van mijn eczeem verlost, en ging het direct kriebelen.
En zo is Studio BG ontstaan.

Pro-Duo

Verder ben ik ook nog steeds werkzaam voor Pro-Duo, zo blijf ik ook het eerste op de hoogte van de nieuwste technieken en de laatste trends.

Maak een afspraak